Followers

Monday, March 28, 2011

Dah bikin!

Salam all,

Sport rims idaman dah terpasang di badan...
Tukar tayar, tambah brake pad kat depan, tambah secure nut kat tayar....Beriban melayangs....

Pilihan kami...2 shades sport rims. Dinding hitam..Biasa nampak dinding sport rims ni kaler silver je kan? Yg itam ni smart lagi laa.. =)

Juling mata ni tengok sport rims bersepah...Yg gambar ni smua rim 16" dan 17"

Mende ni dia nk buat balancing tyre..

Sebab nk capture image, 2 kali Acik kene sound dgn mekanik tu.."Akak, sensor...Akak, ade sensor.."Muahaha...

Kagum sekejap, korang igt keje ofis je ke main komputer? Pomen wat keje kotor pun everything computerized tau..!

Acik tak paham bila tengok. Tanye Abang, "Apesal kete kaler grey bleh jadi merah dalam skrin?". Abang jawab: "Sengal!"

Ginilaa gamaknya dia wat balancing tu..Ku tak paham ape pon...

Setengah jam je siap! =)


Abang: Tayar tukar 2 tahun skali takpa...tapi sport rims ni pakai selagi boleh pakai ok???Jgn berangan nk tukar2 lagi...


2 comments:

  1. akak pun br tuka tayar stlh 4 thn pakai...seram! tayar dh merekah

    ReplyDelete
  2. Errk? 4 tahun? Lama betul kak...

    ReplyDelete