Followers

Friday, March 11, 2011

BORING


Salam, 
Entry text penuh emo. Harini boring amat. Kenapa tah. Cuba nk hiburkan hati blogwalking pun boring. Boring baca entry dia pi IKEA dah seribu kali pun nk update jugak padahal takde story apa pun..Boring baca entry perfect family yg konon2 anak dia dan laki dia perfect sangat tak penah salah apa pun…Konon anak dia laa paling comel dalam dunia, laki dia paling baik dalam dunia, puji segunung! Boring baca entry yg asik2 masuk contest je tapi tak penah menang…Boring baca entry orang pi jalan2 sini-sana, shopping sakan hari2 seolah2 banyak sangat duit nak perabih…Boring baca entry orang pi makan hari2 kat kedai2 yang sekali hadap bleh abih beratus kat situ…..Boring3…

Sampai terpikir, orang yg ade belog ni, nk berlagak2 je ke yg hidup dia sempurna sangat? Macam orang yg tak berapa nak ada, hanya telan air liur je ke tengok smua benda2 mahal yg terhidang dalam belog…? Semua org tulih yg best2 je, bunyik macam tak penah ade masalah pun hidup dia…

Tapi dah terpikir tu, terjawab lah sendiri…Sukati mereka laa nk ada perfect life, duit banyak dan nak perabih cara mana pun…Itu belog mereka, bukan kita punya. Life mereka takde masalah sebab mereka tak taip masalah, mereka taip yg best2 je utk sedapkan hati sendiri, hilangkan masalah sendiri. Kehebatan itu utk dikongsi, ketidaksempurnaan itu privacy…..KAN??

BETUL KAN?? 

Happy Weekend everyone!!

2 comments:

  1. tak baik marah2.. sabarrrrrrr~~

    ReplyDelete
  2. hehe...acik jgn marah2.. lissa slalu cakap kalo ibu marah2 nanti kena darah tinggi (T_T)

    ReplyDelete