Followers

Tuesday, April 19, 2011

Anak Baru!

Salam,

Dolly beranak lagi..

Masa bila tah dia buat anak...Ooohh, ni mesti masa terlepas kat rumah my parents 3 bulan lepas...Bawak balik rumah je rupanya dia dah berisi...Adoi...

Anak Dolly ni sejibik sejibab rupa Dolly..Kalau Gucci dulu rupa bapak dia. Yg ini memang klon Dolly laa..Jantina tatau lagi. Tak reti tengok..Tp Abang kata macam jantan..Hmmm...Meh tgk gamba..









Ni pulak video faveret Eiman. Sejak buat video ni, Acik kena charge hp pink setiap hari...Video dia yg mesti pasang tiap2 malam b4 tido..Yg bestnya, suara Mama dalam video, tapi dia tetap jawab bila ada soalan.. =)


video


Anak2 uols suka kucing tak??


No comments:

Post a Comment