Followers

Thursday, October 14, 2010

Imaan dah Setahun Giveaway..

Salam,

Korang...Jemu eh tengok Acik asyik ngontest je? Hehe..

Ok, pas dah puas ngontest arini Acik berblog pulak ye!



Ni GA dari Ibu kepada Ruhil Imaan. Wah, nk sama nama dgn Eiman Acik ni..Memang agak ramai jugak kekawan sebaya Eiman yg ada nama IMAN tak kiralaa di hujung, tengah atau pangkal nama. Ada laki, ada pompuan. Syok2..Mudah-mudahan impian untuk zuriat yg memiliki IMAN yg teguh ini akan dimakbulkan Allah SWT. Eh, bebel plak..Jom tengok ape syarat2 GA ni..Dan ape hadiahnye pulak?

Syarat WAJIB :

1) Buat satu entry bertajuk Imaan dah Setahun Giveaway..di dalam entry itu..tolong :
- wish Besday kt Imaan
- doakan Imaan
- Akhiri doa anda dengan "Amiin Ya ALLAH" (sertakan skali keikhlasan ati anda ye :p )

2) Di entry tersebut, tempekkan Banner ini SAHAJA..dan link back kepada entry ini - DONE! Banner di atas nun!

3) Di side bar plak.. sila letakkan Banner ini sahaja.. dan link back kepada entry ini jugak..untuk tujuan mengheboh2kan laa kononnya.. - DONE! Banner di tepi nun!

4) Sila tinggalkan jejak dan link entry anda di ruang komen entry ini sahaja..tempat len xnak ye.. - Wokeh bebeh!

Please be noted :

1) Giveaway berlangsung bermula 30 Sept, dan ditutup pada 22 Oktober 00:01am..maknanya berakhir pada 21 Okt malam laa..wokeh??tgu komen penutup aku pd malam tu..InsyaALLAH - OK, NOTED.

2) Keputusan, InsyaALLAH pada Birthday Ruhil Imaan on 31 Oktober ..Lucky Draw Style oleh Besday Gal..+ Mystery gift y belum ditentukan kriteria pemilihannya..

3) Hadiah masih belum dapat diputuskan..tp semestinya beshhh, mgkin jugak my Original handmade/masterpiece (cam baguss je kan)..bilangan stakat ini : 5 for Lucky Draw..plus 1 Mystery Gift..Klu ada ruang n peluang..aku nk tambah lagi..

Mungkinkah barangan2 ini dengan nama2 pemenang/anak pemenang..????



Wah! Acik terbayang2 car ade tulis name Sohayl Eiman! Chantek okeh!


Klu dpt yg ni pun okeh.. ;p


4) Keputusan adalah muktamad..

Syarat TAK Wajib :

1) Jadi follower.. sapa y betul2 berminat nk mengikuti perkembangan blog2 aku, bleh laa follow http://imaan09.blogspot.com/ dan http://imaanlucky09.blogspot.com/ xnak pun xpe.. - DONE. I'm following this blog.

2) Buh Blog aku kt Bloglist/Blogroll korang..xwajib ye kawan2.. DONE!


********************************

Ini laa dia Princess Ruhil Imaan. Comel kan Boo sorang ni..







So, to my dear Ruhil Imaan Mohd Zarif, Aunty Acik (Buleh? Haha!) ucapkan Happy Birthday, Princess!!




Dan Aunty doakan tulus ikhlas:

Bismillahirrahmannirrahim

” Ya Allah, panjangkanlah umur anak ini, terangilah hatinya, teguhkanlah imannya, perhalusilah amal perbuatannya, lapangkanlah rezkinya, dekatkanlah dirinya menuju kebaikan, serta jauhkanlah dirinya dari keburukan.

Ya Allah, kabulkanlah doaku ini, agar anak ini menjadi anak yang solehah, yang senantiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya”

Amin, Amiin Ya ALLAH.


********************************


Kepada Ibu Imaan,





OK, Itu saje. Agak beriya sket, maybe sebab sama nama! Hehe..Harap2 murah rezki menang.. Uols mailaa join sama. Masih ade masa ni..

Klik -----> SINI

Ok, dadida~

2 comments:

  1. buleh aunty achik..hehe..

    salam terjah..
    Amiiin..
    K, LULUS semuanya!
    Best of luck ye..

    ReplyDelete