Followers

Tuesday, October 19, 2010

Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be



Salam, ini adalah contest yang kutunggu2 selama ni..Ececehh...Tapi tak tipu woo..Memang Acik tunggu. Sebabnya apa? Sebab, blehlaa Acik tayang gamba peyot muncit mak buyung Acik..Ehehehe...

Contest ni adelah anjuran Mem Besar Cat Meow Meow.


Syarat-syarat:

1.Peserta mestilah seorang blogger.Tampalkan badge contest di atas beserta link entry ini pada side bar blog anda. DONE.
2.Linkkan badge dan entry ini ke dalam entry anda. Entry bertajuk "Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be " sahaja diterima. DONE.
3.(a)Copy dan paste badge/banner sponsors di bawah(beserta link) ke dalam entry dan side bar:

Sponsors (klik icon untuk link) :


KedaiGambarKami



AiVee Emart



StyloBubble



TheHoneybunch Marketplace

Kemudian pilih samada nak join(seorang peserta boleh join 1 kategori sahaja!): BAIKLAH, ACIK JOIN KATEGORI A, ye Cat!

Kategori (A)Contest Bergambar

--------------------------------------------------------

(4).Wajib klik di SINI. DONE! dan.....
(5).Kemudian,upload sekeping(1) sahaja gambar ketika anda pregnant dengan pose menarik.Tempoh pregnant ialah dari tahun 2008 - terkini(2010).Nyatakan bilakah tarikh anda melahirkan(bagi yang sudah melahirkan) @ EDD(Expected Due Date jika sedang preggie) dan juga nama anak anda(jika sudah melahirkan).

So, inilaa gambarnyaa.. =)





Pregnant Dec 2008 - Sept 2009

Tarikh melahirkan : 9 September 2009

Nama anak : Sohayl Eiman Bin Sabarudin

6.Tinggalkan link entry anda di ruangan komen dan nyatakan seperti ini: (OK, JAPGI ACIK PI BUAT).

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Pengadilan akan dibuat oleh juri2(pihak penaja) di atas termasuk sy dan suami.Keputusan juri adalah muktamad.


Sekian, makasihhh...


Mau join?? Meh klik >>>> SINI

8 comments:

  1. dear..mana gmbr?i cannot see the gambar?

    ReplyDelete
  2. Hah? Takde? Ade tuu..Kat atas tuuu...? Iskk Tak appear ke? Nak post lagi skali ke? Jap eh...

    ReplyDelete
  3. tak ape..after u upload semula, i check nanti k..TQ

    ReplyDelete
  4. Good luck Mama Sohayl!! Selamat berkenalan..

    ReplyDelete