Followers

Saturday, September 11, 2010

HAPPY BIRTHDAY SOHAYL EIMAN


HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....
HAPPY BIRTHDAY, DEAR SOHAYL EIMAN..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU........!!

Mama & Papa sayang Eiman sangat2!


Mulanya tanak sambut apa. Ala, baru setahun, tiup lilin pun tak pandai.. Tapi bila mengenangkan alang2 balik kampung, dengan ramainyaa sedara-mara..OK jugak kalau buat kan..Bukan sambut apa pun. Takde party bagai. takleh nak party, besok tu raye weh... Sekadar sambutan dgn potong & makan kek je.. Oh ye, lepas tu ada sesi main mercun..Kesah, malam raya laa katakan...



video

Gelagat Eiman masa sambut birthday dia di malam raya aritu. Dikelilingi sepupu-sepapat Eiman kat kampung. Sorry, Acik tatau camne nk tegakkan video ni.. Teleng sketlaa uols..



EIMAN, dah setahun umur Eiman... Mama tetiba nak syahdu!


Tengoklaa muka excited Eiman tu..


Kualiti gambar kureng sket, sebab lighting tak bagus + pakai hp pink je! Yang penting, Eiman maintain excited.


Suap kek kat anak Mama


Nyum-nyum-nyum


Eh...apekah??


Ahh...gasaklaa..Yg penting kena wat muka comel.. =)

'Party' kat kampung, rumah mertua. Secara yang amat sederhana. Makan tak payah, sebab baru pas bukak puasa..Tinggal beli kek je. Kek murah plak tu. Seb baik ade kedai kek bukak kat Bdr Pusat. Tak plan, bila nmpak ada kedai bukak, trus beli. Kek besar, harga tak sampai RM50... Jadilaa..Untuk kenangan.. =)

Jumpa lagi~


4 comments:

  1. happy birthday eiman! semoga menjadi hamba Allah yang taat dan anak yang soleh, insyaAllah.

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Eiman said: InsyaAllah..Tq Aunty DM!! ;p

    ReplyDelete
  3. mesti keje mama dia tu calit sana-sini, habis la muka ensem birthday boy :D

    and, happy belated birthday dear eiman. semoga menjadi anak soleh yg akan jaga kebajikan parents dia kelak.insyaallah,amiin..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah. Amin. Thanks Kak Lynn.. =)

    ReplyDelete