Followers

Tuesday, April 20, 2010

AKSI SUAMI MITHALI CONTEST

Salam all,

Acik join contest lagi!!
Jalan-jalan bloghopping tdi terjumpa laa blog Ummi Sofiyyah yang membawa Acik ke blog penganjur, iaitu Ummu Anis.

Mula-mula tu mmg takmo join laa, sebab malas nak godek2 gambar. Pastu teringat ade gaklaa beberapa gambar yang berkaitan dgn temanya, suami mithali..Dalam hati Acik ni, ade gak laa terdetik, asyik contest yg bertemakan Papa je!! Tak aci tau..! Tapi nk wat camne...saat2 Acik manja2 dgn Eiman, takde photographer or paparazzi datang capture banyak2 moment tu..Time Abang, Aciklaa jurufoto tak rasmi nya..Hahaha..

So, inilaa hasilnya. Gambar sempoi ni diambil masa Acik dalam pantang. Tugas jaga baby ni memanglaa di tangan abang. Acik pantang kat rumah Mama Acik, tapi dah kata ayahanda bonda smua berkerjaya, Acik kira pantang sengsorang jugaklaa..

Eiman time pantang kalau hari siang akan tido (tapi mudah terjaga!Very d sensitip!) dan malam hari dia berjaga..So, Acik agak stress laa masa tu. Nasib baik Abang banyak tolong. Pagi petang siang malam Abang sedia tolong Acik tak kira masa..Thanks Abang! Hanya Allah yang dapat membalas segala pengorbanan Abang. Ma sayang Abang selama-lamanya, no matter what..


And the lucky picture is.....


Nama Mama : Norzareen Mashral
Nama Papa : Sabarudin Noh
Nama Baby : Sohayl Eiman Sabarudin
Tarikh Lahir Baby : 09 September 2009
Email : nor_zareen@yahoo.com

Ape? Tak nampak ke'mithali'an nye??? Oklaa ni kan, Ummu Anis kan??? Hehehe..
Untuk lebih me'mithali'kan ke'mithali'an Abang, tengoklaa video ni...




Amacam? Mithali x?

So, uols ade tak gambar2 suami mithali uols??Kalau ade, jemput laa join ye..Tarikh tutupnya lambat lagi..30 April ni.. So, startlaa godek2 gambar encik hubby uols ye..Lagi ramai, lagi meriah tau..Pakat2 mai ramai2 kat SINI.

Sekian, sampai jumpa lagi. Daa~

2 comments:

  1. salam kenal mama sohayl,

    dah cukup mithali la tu...
    i dah follow u

    ReplyDelete